Meny
Historikk, Bilder & Forside
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Miss B & The BlueCats - Julebluesbord - 4 november 2016

"Spennende og kjekt å prøve noe nytt" sa styret da Vidsyn og klubben luftet ideen, og jammen ble det suksess igjen! Nesten fullsatt sal med stappmette blueselskere fikk nyte Miss B, Sol's ulike strenger, og ellers rutinerte og hyggelige band: BlueCats! 

Solid start med ny CD og dermed en god del nye, innimellom de kjente og kjære låtene. Det er noe eget med å ha et band ifra Jæren på scenen. "Me liga det", og de leverte stadig saftigere og smekrere låter etter som kvelden sneik seg mot natt. Helt som forventent. 

Torstein Obrestad imponerte de som ikke hadde hørt han før, og vi andre nikket gjenkjennede til hans lekne fingerspill. Vår alles kjøre "Sol" (Oddvar Solheim) var og i det lekne hjørnet, og fikk komme til med sine mesterlige gitar soloer, både på "gammel" og ny gitar. Norgesklasse! Stødig håndtering av trommestikker og takt ifra blåmannen i bakgrunnen, Kristian Moen og sommersøt bassing fra vår kjære lydmann Martin Våland, for anledningen utbyttet med eminente Bård Ystanes som sørget for upåklagelig lyd og vakkert lys.Ja, og så sang jo Bente Thoresen Bårseth kjempeflott og sørget for at kvelden ble hyggelig for alle!

 

 

Main Image
Bilde 1 av 33