Meny
Historikk, Bilder & Forside
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
JuleBLUESbord

Når vi skal kose oss riktig, så tar vi frem det beste vi veit, og 2017 ble det General forsamling, for som han sa "Herifrå bånn kan det kun gå oppijønå" og vi fikk nye et Miss B and the Blue Cats i storform!!! Se bildene og vurder selv! 

"I fjor sommar var eg litt uheldige..... og fingaren hang å dingla så ei ubrugelege nærbøbu. MEN den bessna og nå funkan igjen." "Mine sagna handle enten og Gud, Alkohol eller Død" og så fikk vi høre om gravplassen som ligger og venter på han, om at han har vært innlagd 2 ganger på akutten og den eine så fikk han Morfin "og dæ var så gått eg skrei ein sang om det". Avsluttningsvis fikk vi "Denna er min Boom-boom I want you in my room", min "Vestland-vestland" eller min "Jan Ove Ottesen", nemlig; Brennevinsblues.

Etter oppvarming "i dødsskyggens dal" entret Miss B som glitret på hjemmebane, scenen. Bandet hennes kommer jo fra hele Flat-Jæren, og med en sal som tidligere hadde satt de alle på førsteplass som ønskekonsert, så bar dette kun en vei, rett til blueshimmels!

Julebord ble det med Vidsyns utmerkede mat, og kvelden ble så god som den kunne blitt! Takk til dere alle! 

Videoer av General forsamling.

Videoer av Miss B and the Blue Cats.

Main Image
Bilde 1 av 29