Meny
Historikk, Bilder & Forside
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
12 Amund Maarud og Lucky Lips

Årets siste bluesklubbkonsert i høghuset ble en fest fra ende til annen! Skaubygdas store sønn og hans Lucky Lips imponerte oss IGJEN mektig! 

Vår lydmann Martin tok med seg sitt eget saftige PA-anlegg for å bedre matche lokalet og det store bandet og jammen funka det som smør! Diskant, skarptromme og gitarstrenger snertet som myke pisker på trommehinnene våre, vi heldige som fikk oppleve Amund Maaruds lucky lips denne magiske kvelden. 

Amund sitter på en stol når han opptrer, men han sitter IKKE stille nei! Den karen er i bevegelse som en brølende løve på pillaren, og publikum ble derfor hypnotisert på en leken måte inn i hans herlige blå og vidunderlige musikkverden. Bandet Lucky Lips hadde vi og hørt før på Bryne, og de spilte helt suverent og eventyrlig vakkert sammen...faktisk fikk enkelte av oss en ny opplevelse av ordet "suverent samspill" og "sound" da deres sound var bare helt rååå!

Lucky Lips bestod av Erlend Skullestad Hølland på stødig Bass, Even Reinsfelt Krogh på Banjo og Anne Marit Bergheim steppet inn på vakker vokal/gitar mens selveste Pål Emil Storm Berg tronet på trommene hele kvelden og Stian Jørgen Sveen akkopanjerte Amund strøkent på gitar og lapsteel, suverent!          

Lite ante vi at klubbens egen bookingansvarlige skulle gå av med seieren i lotteriet i pausen og få med gitaren hjem, men slik gikk det! "Den som våger, den vinner"  De gjorde vi alle som trosset mørket og steg opp i høghuset denne desemberkvelden!

Main Image
Bilde 1 av 22