Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Good Time Charlie - lørdag 9 mars 20:00 på Mølla

Good Time Charlie (GTC) er et norsk R&B/blues-band fra Førde og Bergen, startet i Bergen i 1982 av vokalist og munnspiller Arle Hjelmeland og trommeslager Bård Ose. 

Bandet har hatt en rekke ulike besetninger med Hjelmeland som det eneste originale medlemmet. Bandet har gitt ut totalt 11 album, fire av disse er produsert av Yngve Sætre. De er blitt nominert til Spellemannprisen i klassen blues to ganger: i 2008 for albumet Mojo Energy og i 2017 for albumet Ready to Rumble. GTC markerte seg raskt som et av de fremste bandene innen 50s & 60s soul og rhythm and blues og har vært backingband for internasjonale bluesartister som Hubert Sumlin, Lowell Fulson, James Cotton, Pinetop Perkins, Jimmy Dawkins og Louisiana Red.

I 1988 ga bandet ut sin første utgivelse, singelen «Davy Crockett»/«Come On». I 1995 kom bandets første album Comin' Down with the Blues. Platen fikk overstrømmende anmeldelser og blir regnet som en klassiker innen norsk R&B/blues. Med albumet Mojo Energy definerte GTC sjangeren garage-soul – en sammensmelting av 60-tallets intense garagerock, og den eksplosive og energiske lyden av soul-musikk. Platen ble hyllet av et samlet kritikerkorps.

Bandet består av:

Arle Hjelmeland

Steinar Karlsen

Morten Skage

Einar Olsson

Billetter kjøpes med Vipps eller på www.goticket.no

Medlem i Jæren Bluesklubb kr 200,-Ordinær kr 300,-