Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Joe Rusi Trio - 1 august

Endelig tilbake etter påtrykk fra publikum! Joe Rusi Trio er et funky & soul bluesband med base i Flekkefjord. Trioen ble dannet i 2009 og har siden den gang holdt det gående med energiske konserter både inn- og i utlandet.

Et live album-CD og DVD, ble utgitt i mai 2013.Joe Rusi (gitar/vokal) begynte å spille fiolin og piano da han var 6 år gammel, og gitar da han var 10 år. Ble profesjonell musiker som 15 åring.Ble tildelt det prestisjetunge «Celebrity Scholarship»- stipend av Berklee College of Music fra et panel som inkluderte bl.a. Paul Simon og Herbie Hancock. Flyttet til Flekkefjord i 2001, jobber som rektor på Lund kulturskole og er aktiv i musikkmiljøet på Sørlandet

• 2011 Turne Joe Rusi&Northern Strangeways i USA og Canada b.a på Ashbury Blues• Club (Ashbury, NJ) og The Rainbow (Ottawa, BC).

• 2012 Turne i USA ,bluesklubber i Mississippi Tennessee, New Jersey, New York og• Sjømannskirken i New Orleans.

• I 2015 spilte Joe Rusi inn en soloplate i New Orleans, med musikere som George Porter Jr, Johnny Vidacovich, James Singletone, Doug Belote, John Gross, Mark Mullins og Leslie Smith.

• 2017 ble nytt album spil inn i New Orleans: Á tout le Monde from Joe Rusi.I tillegg til Joe Rusi består trioen av Kjell Martin Sirnes (trommer) som har bakgrunn som jazzmusiker/frilanser [bl.a.med Myrull].Frank Øverland (bass) har lang fartstid fra musikkmiljøet på Sørlandet [bl.a. turnert med Larry Normann og vært med i band som Straxband, New Design, Dave og MoonZoon.Uttalelser:” Dette er blues på sitt beste - upolert og usminket, ekte og ærlig og med et akkurat passe røft tilsnitt. Når Joe Rusi legger riffene i bånn og trøkker til med sin kraftige og passe rå røst, kan man bli henført tilbake til bluesmusikkens røtter. Bandet spiller tett og godt og det er solid trøkk i frasparket” – Farsunds Avis” Alt ble levert med en spilleglede som lett smittet over på publikum og Joe Rusi, gitar/vocal,Frank Øverland på bass og Kjell Martin Sirnes på trommer leverte en fantastisk konsert. At de tre i tillegg er briljante musikere gjør ingen ting. Finalen med «Little Wing» ble på grensen til magisk. Vi skal garantert høre Joe Rusi Trio igjen en gang, og til dere fra andre klubber som lurer på å booke Joe Rusi trio .... Løp og kjøp, for dette er bra saker ! – Børre Hermansen, anmelder, Elvebyen Bluesklubb, Drammen"Joe Rusi, haunting tunes and guitar work, soulful singing.”-Dan Bowden – Electric Blues Guitar Workout"Joe Rusi's guitar playing is simply great."Rick Peckham,Assistant Chair of the Berklee College of Music Guitar Department - Berklee College of Music

Billetter med Vipps eller www.goticket.no

Medlem kr 200,-Ordinær kr 300,-(Ved kjøp i døra kommer det et tillegg på kr 50,-)