Meny
Historikk, Bilder & Forside
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Amund Maarud 18 nov / Toini & The Tomcats 2 des.

18 november inntar vi Mellombels igjen med deilig blues fra østlandet!

2 desember er vi tilbake til Hotel Jæren.

Mellombels 18 november:

Amund Maarud er mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tono´s Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Amund har turnert i Europa, USA, Russland, Kambodsja og Sør Korea gjennom sin snart 20 år lange karriere.
Når Amund har konserter alene, leverer han konserter som gjør stort inntrykk på publikum.
Å høre Amund Maarud solo er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når mannen fra Skogbygda går i ett med gitaren og gir alt. Kun ved hjelp av en trampeboks og en haug med ulike gitarer spiller Amund store deler av sin egen katalog fra debuten «Ripped, Stripped and Sotthern Fried» (2003) til «Volt» (2015). I tillegg er han innom både John Lee Hooker og Nirvana og egne tolkninger og melodier til Prøysens tekster. Amund har i tillegg tonesatt dikt av Rolf Jacobsen i forbindelse med albumutgivelsen og teaterstykket «Kjente Jeg Deg» med bl.a Toralv Maurstad og herfra kommer også låter i løpet av konserten.
«Amund Maarud er en tryllekunstner med gitaren, og spiller ikke bare noen soloer som tar pusten fra enhver tilhører, men greier også det kunststykke å krydre riff og mellomspill med henvisninger til andre låter på en måte det er bare å bøye seg dypt i støvet for.» (Driva.no)
Gled deg til å se en av Norges tøffeste live-artister alene på scenen!

 

Så på Hotellet 2 desember, Toini:

Med Toini Knudtsen i spissen, stiller Toini & The Tomcats med fengende og energisk 50-talls rockabilly på scenen på årets JuleBLUESbord. I 2012 gav de ut sitt sjette album, og kritikerne har være rause med lovorda for både dette og flere andre plater fra bandet. Dei spillar en blanding av rock’n’roll og rockabilly, og blander det med country, jazz, ska og soul. Med andre ord kan publikum vente seg et forrykende og spenstig show når de entrer scenen. Gruppa har spilt sammen siden 1991, og er kjent for sine energiske livekonserter. Det er bare å finne fram rockekjolen og brylkremen og gjør seg klar til å svinge seg i dansen.
Bandets medlemmer er:
Toini Knudtsen – gitar og vokal
Martin Caspersen - gitar ++ og kor
Ned Leukhardt – trommer og kor
Sveinung Lilleheier - pedal steel og kor
Arne Ertnæs – kontrabass og kor
Daniel Trustrup Røssing – piano og kor


Konsertstart kl. 20.30
Ønskes mat må det forhåndsbestilles: mat@jaerenbluesklubb.no
20 års aldersgrense.
Alle rettigheter.
Adkomst/kollektivtransport: 3 min fra buss- og togstasjon.
Parkering like ved konsertlokalet.