Meny
Historikk, Bilder & 2014 Bilder
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Disse gutta hadde vært på researchtur til USA, Clarksdale, Mississippi og det varre mulig å sence! De holdt både den seige opprinnelige koken oppe, med gospelhjul og nedpå-toner, via bluegrass og helt opp i rockestampen kom de utover kvelden. Daniel Eriksen kompet vanvittig bra, og hadde fullstendig snøring på det han og Vidar gjorde! Vidar glitret hele kvelden igjennom og særlig imponerte han med sin kreative "blåsing på strenger"-lyd!

Tiny Thor & The Cool Groove startet rolig og uten fuzz-funk og bygget seg opp til virkelig grooooovy rytmer og viste virkelig sitt brede reportoar hos oss! Vokalist og gitarist Thor Oliversen sin blanding med coverlåter og eget stoff traff godt og vi koste oss masse denne novemberkvelden! Ja, det er denne tusenkunstneren er det som har laget den fine logoen vår også! 

De ser jo så snille og rolige ut, og ikke hadde vi hørt mye om de på forhånd, så vi ble VELDIG positivt overrasket over hvor DØNN solid blues disse gutta pumpet ut 110% taktfast og sikkert som banken! Dansbare var de og, til tusen!"Dettane er det beste æg he hørrt herrane i år" sa ei dame i pausen, og jeg tenkte...ja..kanskje det? De spilte iallefall upåklagelig blues og vi hører de gjerne igjen! 

Jammen ble det skikkelig swing og topp humør i toppen på Jæren! Eric Slim Zahl og gutta leverte upåklagelig og med godt humør! Helt perfekt spilt både for de som ville svinge seg og lytterne!