Meny
Historikk, Bilder & 2015 Bilder
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik

"Var det bare han som var der eller? Jaaa….., men det var IKKE noe bare!" KNUT REIERSRUD, er ikke noe "bare"! Med sin silkemyke fortellestemme var han snytt ut av en Disneyklassiker. Han trollbandt oss alle denne desemberkvelden i høghuset. 


Svenske Sven Zetterberg (63) regnes som en av Nordens aller største bluesartister - og vi er hjertens enige her på Jæren. For en fantastisk energi, kunnskap og spilleglede! Sven fortalte underveis at han en gang i ungdommen hadde vært oppvarming for Junior Wells "En myket ydmyk og fin kille", og så spilte han Chachacha-blues! Flere ganger gikk han ned fra scenen, og hadde god kontakt med publikum hele konserten! Vi storkoste oss en masse og det ble dansing både foran scenen og i heisgangen!!! 

Dana Fuchs hadde vi gledet oss lenge til å få høre her i Rogaland, og dette ble bare helt knallbra! Hun var et fyrverkeri med sceneshow og rå stemme, uten like!!! 100 sammhehengende minutt leverte de, og med oppgradert lyd og lys ifra Jærlyd, så ble kvelden en eksplosjon av inntrykk!Med seg hadde hun: Bassist: Walter Latupeirissa, Trommis: Piero Pirelli Gitar: Jon Diamond og det ny tilskuddet og multitalentet i bandet Graig Dreyer på sax,piaon, orgel og vokal.Dette var første giggen i en 3 ukers Europa tour, så vi fikk æren av å åpne touren deres. Danas selvsikre og stolte fremtoning stod godt sammen med hennes evne til å stadig fremheve andre i bandet og å takke publikum. Sjelden har vi hatt besøk av en så sympatisk og samtidig eksplosiv stjerne som henne! 

Vi hadde en vidunderlig kveld, IGJEN, på taket av Jæren. Joe var både dyktig og morsom og hadde fått med seg en solid backing i Kjell Martin og Frank! De var samspilte til tusen, og det virket som de kjente hverandre like godt sammen som en gammelt ektepar. Joe hadde stålkontroll på både tekst, tone og fenderplanken sin og levde seg inn i bluesen så vi skulle trodd han var fra Missisippi.Franks båndløse Eugen-bass sang seg bunnløst inn i ryggmargen, og gav høneskinn gjennom hele kvelden. Hjalp også godt på at han var en erfaren tusenkunstner på bass. Kjell Martinsmorsomme og stødige stil både backet Joe og løsnet på lattermusklene hos publikum. Fantastisk band som vi anbefaler alle å få oppleve!Jammen fikk de selveste Miss B på å deklamere at de heller ville bli blindet enn å se på at kjæresten går vekk. Et flott øyeblikk!Ekstranummer ble det og, til stor applaus ifra en fullsatt sal.