Meny
Historikk, Bilder & 2017 Bilder
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik

Skyhøye forventninger ble innfridd, igjen! "Her er så fin atmosfære, allerede før bandet spiller"-sa en musiker blant publikum. Reidar, det gullgjeve bandet hans og publikums respons gjorde kvelden minnerik! Første sett på Rogalandsk, andre sett utaskjærsk dialekt. Jammen gikk toget også inne i salen, og "stoppet på Bryne", og vi fikk være med over dammen til eksotiske møter.  

 


Når vi skal kose oss riktig, så tar vi frem det beste vi veit, og 2017 ble det General forsamling, for som han sa "Herifrå bånn kan det kun gå oppijønå" og vi fikk nye et Miss B and the Blue Cats i storform!!! Se bildene og vurder selv! 

FOR en kveld! Gullfine låter på rekke og rad, dyktig fremført av våre egne lokale Jær-musikere! Torys Bluesband med Glenn Braadland ved mikken og stratocasteren imponerte stort, og gjorde en superb jobb som kveldens band! 

"Hold nu keft man!"  - Forventningene BLE innfridd - og det sier MYE. Chimbos ble vi nemlig hodestups forelsket i sist de var her, og en mer "løyen" bluesartist en Ingvar skal en lete lenge etter! Vi lo oss skakk i hjel både imellom og inni låtene av hans imitasjoner, vitser og kommentarer til livet. Dyktig supportert av hans utmerkede band!