Meny
Historikk, Bilder & 2018 Bilder
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Årets siste bluesklubbkonsert ble en kjempekoselig og vakker konsert! Engen får folket samlet både på scenen og blant publikum. Gode sanger og flott instrumentbruk gjorde sitt til en flott ettermiddag!

Årets siste bluesklubbkonsert i høghuset ble en fest fra ende til annen! Skaubygdas store sønn og hans Lucky Lips imponerte oss IGJEN mektig! 

Enda et julebord dynket i blues! Nyvinningen "Me and the Devil" var riktig så hyggelig og tok oss med ned til strandkanten av Missisippi, hvor vi med ett var iført solhatt i tskjorteværet og lot oss fra første vare munnspilltone(Steven Horton) seile nedover elva helt bekymringsløst. Siden ble vi skylt på land og fikk sitte ved Robert Johnsons dørstokk og høre flere av hans juveler. Takk, Michael Horton, igjen for at du kom, og tok med broderen!


Snikende ullteppe med klapperslange og syngendesag-vibrato! Barbeinbass i ledige swingbukser og sixpence. Slitent gammelt tog som lusker seg fremover på prærien, i mørket, uten lys....  - disse og MANGE andre assosiasjoner poppet opp i hodene på oss som heldigvis var tilstede på denne unike konserten. Jasmine! - for en stemmeprakt du har! Aldri har vi hørt maken til delikat, sensuell og overraskende stemme!!! Micke's 3 gitarer fikk oss rett inn i Knopfler/Atkins mood og så en rundreise vidt omkring derifra og! Mesterlig spilt! Jerkers ro og samtidig dansende bassing passet fint inn og gjorde oss alle trygge og i godt humør.

Sammen utgjør Cactai Road en unik og deilig trio som vi anbefaler varmt til alle som klarer å komme i nærheten av de!